SSJJUUKK!!!

Heej!
Idag och igår är det inte roligt jag är SJUK bajs allså mår jätteilla jag har kollat på TV hela tiden eller aa det är väll det ända man kan göra när man är sjuk :( så det är därför jag inte hunnit skriva på så länge. Men min outfit lyder Ziperall och äta glass och dricka mer. Men jag kan inte skriva så mycket mer nu jag ska lägga mig på soffan med en piggelin. Mums!

Vi hörs!  

ny färg :D.

Heej!
Idag var jag med Wilma och Fiona haha vi plinga på vissa killar i klassen asså vi busplina men sen såg dom oss det var jätte roligt. Men i skolan så hade vi eget arbete och engelska men det var inte så roligt. Idag ska jag ha innebandy haha jag längtar nästan har inte hunnit varigt med dom senaste gångerna. Nu kollar jag lite på TV också men jag tonade håret igår det blev as bra det är jättesnyggt, kommer en bild :D. Jag har inget att göra vill göra något haha :D.

Vi hörs!

är så himla glad!!

Heej!
Idag är jag **** glad :D. Jag fick alla rätt på engelska-provet ;D. Det är det bästa resulltat jag har fått :D. Aa men sen efter skolan eller förrästen idag hade vi rligion eller hur det stavas det var ivarje fall jätte tråkigt. Sen hade vi typ dikter. Men okej nu slutar vi prata om den tråkiga skolan haha. Men ivarje fall efter skolan så åkte jag ner till mammas jobb men hon satt i möre i ungefär en timme så då gick jag till anton på ZZIIPPEERRAALL haha. Men idag ska jag tona håret åå det kommer bli såå coolt :D. Men jag köpte ett sommar och fint linne såklart haha jag köper alltid linnen :D. Men jag köpte också ett hårband till mitt nya och fina hår :D. Nu har det säkert blivigt sånna (:D) i varenda mening haha. Aa men sen en bild på färgen till mitt hår jag lägger kanske upp en bild på hårfärgen sen om jag hinner annars blir det i morgon :D. Men ja jag har inte gjort så mycket mer änn det kom nyss hem från mammas jobb hon jobbade en timme efter allt det här. Men jag ska äta snart så aa har inte så mycket mer att skriva om vill bara säga en sak till Fiona (du är den BÄSTA bästisen som finns).
Vi hörs!


inte hunnit blogga på ett tag

Heej!
Jag har inte hunnit blogga på ett tag haft för mycket jag har ju pluggat lite asså vi hade ett prov idag hjälp nej men jag tyckte det ngick bra :D. Det var inge stort utan bara 15 glosor och 3 verb i imperfekt och presens eller hur det stavas. Så det hade vi idag. Nej men vi hade ju också typ matte jag jobbade i boken och med gånger och med typ såhär bingo med den jag satt brevid. Och så hade vi sv.dikter det är rätt tråkigt men men jag kan inte bestämma vad vi ska göra det gör fröken haha. Men är det någon som håller med mig om att den hära dagen har gåt jätte segt, min kompis tyckte den gick fört men det tycker inte jag och min andra kompis haha. Tja nu ska jag ringa mamma och säga att jag är hemma jag kanske ska tona håret idag jippi men bara kanske idag men det ska bli snart ivarje fall :D.
Vi hörs!

hjälp fel dag :/.

Heej!
Tack för alla och fina kommentarer i går ni är bäst! Aja nu är det ny dag jag ska gå på bio JIPPI asså jag ska gå med min storebror sen ska jag till min morfar och gratta Gunn :D. Vi ka köpa en pruttkudde HAHA! Nu sitter jag och kollar på TV men jag kollar ju inte jag är ju vid datorn :D. Men nu ska jag äta frukost och justa ja imorse ringde wilma på skype och då var kl 08:45 jag blev jätterädd för jag trodde jag skulle komma försent till skolan men det är ju LÖRDAG hallå ding dång i mitt huvud typ :D. Nu måste jag äta för jag ska vara på stan kl : 11:50 typ.
Vi hörs!

LEDIG!!!

Heej!
Jag har haft en liten bloggpaus men jag har inte slutat men jag har inte riktigt haft tid. Om ni undrar varför jag gör ett inlägg kl: 13.36 så har jag LEDIGT JIPPI! Men jag vet inte vad jag ska göra änn så länge så har jag bara legat i sängen och mysigt vill ner till mammas jobb tror jag :D. Men vi får väll se :). Aja :D.
Vi hörs!

bilder.

Heej!
Nu är jag hemma från skolan jag vill till mammas jobb men hon sitter i ett möte till halv fem :(. Men jag berättade ju förrut om våra cupcake som vi gjorde eller ja visst gjorde jag ett inlägg om det aja jag tror det i varje fall ;D. Men jag kommer lägga upp lite bilder på dom men okej nej men dom kommer nu i stället för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer? Aja.
Vi hörs!



HaHa!!!!

tröööööööööt.

Heej!
Jag har inte hunnit skriva på ett tag för att jag har varigt borta hela helgen ja jag gjorde ju (helgens planer). Aja nu sitter jag bara här och chillar och sånt ska gå till skolan om 10 minuter. Men en sak är jätte bra Loreen vann melo jag röstade på henne typ 20 gånger haha. Men idag i skolan vet jag inte vad vi ska ha ? Men jag gick och la mig halv fyra i fredags så det blev sent så när jag komm till Pia och Fanny så somnade jag på soffan haha och jag sov ivarje fall till halv elva eller något :D. Men nu ska jag göra ordning mig och sånt och städa undan frukosten.
Vi hörs!

love er.

Heej!
Till Alice och Fiona.

bild.

Heej!
Igår hann jag inte skriva något för jag tränade typ, jag gjorde 100 sitaps och 100 upphopp :D. Idag var jag på erikslund med Fiona och Alice vi köpte lite grejer tills imorgon :D. Men nu kommer en bild på mig och minn lilla kamera för Alice måste få se den haha. Men somsakt imorgon ska jag hem till Alice och sova över med Fiona också.

HaHa lite failad :D.
Vi hörs!

helgens planer.

Heej!
Nu har jag planerat vad jag ska göra på helgen. Här kommer helgens planer :D.


Vi hörs!

cupcake.

Heej!
Idag i skolan kom jag, Alice och Fiona på att vi skulle sova över hos Alice, och det gick :D. Sen i skolan hade vi engelska och matte. På engelskan var det jätteroligt vi skulle göra som en dialog :D. Jag och Fiona var i en grupp sen så skulle Fiona vara som en turist och jag skulle svara på frågor vad som fanns i Sverige. På matten jobbade vi bara i matteboken och körde en lek som heter "BURR". Just det, vi hade också svenska dikter och jag skev om (havet, åskan, vågorna och solen) men jag hann inte skriva om alla saker. Just nu gör jag inget speciellt bara sitter och väntar på att maten ska bli klar, och jag tror att den blev det nu :D. Här kommer en bild på några cupcakes den med regnbågen skah jag Alice och Fiona försöka göra på fredag :D.

Bild från Alices blogg men bilderna är från weheartit!
Vi hörs!

namnsdag.

Heej!
Idag är det ju skola.... IGEN. Men jag tror att vi ska ha typ eng och svenska dikter. Jag har nyss gjort mig ordning allt för skolan :D. Idag har jag namnsdag hihi tror att jag kommer få något av mamma och pappa kanske vi får se iså fall lägger jag upp en bild på de sen :D. Jag ska gå till skolan om ca: en kvart :D. Jag pratade nyss med Fanny min syrra världens bästa syster och hon sa "GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN" haha. Och sen pratade vi lite om "bye si shar ten" typ så eller hur det stavas haha och det blir ju att det låter som bajs i stjärten haha :D.  Idag ska jag ha på mig mina vita converse :D. Och Fiona ska ha på sig sina röda och Alice sina typ grön blåa :D. Okej det var typ allt ha det så bra idag.
Vi hörs!

skola.

Heej!
Idag hade vi typ ma och så gick vi till bibloteket, på matten hade våran lärare rättat felen som fanns och då skulle man göra om don talen så vi jobbade typ bara med det i 25 eller 45 minuter :D. Men jag ska fixa en bloglovin ikon snart efter maten om jag har tid. Nu skypar jag med Alice såklart :D. Men om ca: 5 minuter ska jag äta. Snart kommer Fiona in i samtalet :D. Men nu måste jag gå.
Vi hörs!

hemma.

Heej!
Ja nu är jag hemma efter 3-4 timmars resa i en bil :(. Men vi har storhandlat och så har vi tvättat bilen så aa det har också tagit tid. Just nu myser jag bara ooch väntar på att det ska bli mat (pizza). Imorgon är det skola aa det vet ni ju :D. Men jag har precise ätigt klart maten :D. Men snart ska jag kolla på (kontoret). Så aa det var typ allt kommer inte på så mycket mer att skriva om. Det kommer en bild jag tror att jag ska ha den frisyren imorgon i skolan :D.
Vi hörs!
(failad bild)

hemfärd.

Heej!
Idag ska vi åka hem från stugan det ska faktiskt bli lite sjönt. Men imorgon ska jag gå till skolan det ska bli BORING. Men ändå jag får träffa kompisarna så att det är ju ett pluss. Men nu sitter jag och chattar med Tindra och lyssnar på (det går för långsamt). Har också nyss ätit. Men nu ska jag göra årdning mig för hemfärd snart haha nej men jag vet inte när jag ska åka och glöm inte bort att kommentera :D.
Vi hörs!

nya tights.

Heej!
Idag var vi i hassela men vi åkte inte skidor vi kanske ska åka imorgon istället. Jag köpte ett par nya tights dom var jatte snygga kommer en bild. Men just nu sitter jag och pratar med Alice på skype (IGEN) haha. Jag sitter också på facebook. På sönadag ska jag åka hem från stocka (min stuga). Men nyss åt jag mat det var jätte gått. Men mina tights är så här med fejk skinn på benen det är jätte snyggt sen har jag köpt en ny tröja men den köpte jag i onsdags tror jag eller så var det tisdags. Ja somsakt ni får kommentera så som ni vill att jag ska ha som tillexempel (helgens länkning eller typ frågestund) ja som ni tycker jag ska ha och ni vet att jag gärna gör länkbyten och bloglovinbyten och sånt det är bara att säga till :D.
Vi hörs!

bilder.

Heej!
Just nu sitter jag bara och chillar och pratar med Alice på skype :D. Det kiommer en fotobomb snart haha nej men jag lägger upp den sen. Jag ska kolla på Lyxfellan och sen biggist loser.




mys.

Heej!
Vi tog med oss datorn :D. Just nu så sitter jag i min mysiga Ziperall. Och sitter på facebook. Det blir inte så långt inlägg för jag är jätte trött. Jag åt nyss fruktost (en macka och te). Hmm vad ska man mer säga jo att om någon vill göra bloglovinbyte är det bara att säga till så lägger jag till er och så lägger ni till mig. Nu vet jag inte vad jag ska göra eller jo jag ska vänta på min kompis hon går i skolan idag för hon har sportlov nästa vecka.
Vi hörs!

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

-