jag och inez.

Heej. Jag och inez är nu ;)). Vi tog en bild och hon fick designa den själv den blev bra hon ä så kreativ. Och gullig den sötaste grannen som finns. Men nu måste vi gå jag ska göra lite saker nu med henne som tex hoppa studsmatta roligt. Hej dåååå!


rolig bild.

Heeloo!!!! Jag har varigt sjuk en hel vecka igen knäppt va?? Men jag har laddat ner lite appar på mobilen nu ;). Och kollat på lite bilder från stugan haha hittade en jätterolig bild jag ser ut som ett monster haha :)). Sen har jag köpt presenter ill fiona för hon fyllde år igår men jag var ju inte i skolan då jag var ledsen eller med besviken att jag inte kunde gå till skolan på hennes födelsedag men men jag kommer ge den till henne imorgon. Jag skriver det här inlägget på mobilen så om det är några stavfel så blir det så men nu ska jag äta mamma och pappa ropar. Haj då!!


bilder...

Nu skypar jag med issa det blir 2 bilder.
isabelle.
jag.
Mobba mig inte för frisyren haha nej jag tycker det är snyggt :D.
Krammmmm.

ajjjjj.

Heejssvejjs.
Haha men idag ficka jag ett as grymt linne från girl it jag mår inge bra just nu :( får se hur det blir med i morgon...
Aja linnet kommer det en bild på. Det som är, är att det kommer var från min hår motten och det gör skit ont jag tror jag svimmar likssom så nu ska jag ducha om ett tag. Det suger ofta inte. Men det här veckan har gått himla segt tycker jag och fiona du är BÄST roliga stunder vi har tillsammans alltså. Förresten är det någon som är med i klubben girl it? Aja det låter kanske lite löjligt men man får ju jätte feta saker liksom det kan jag tipsa om. Men nu ska jag ducha sen blir det mer hocky måste ner och kolla himla spännande. Hoppas min hår botten blit bättre snart. Förrästen jag och pappa har mf i morgon det kom jag på sjlv alltså mf det står nu för mamma fritt haha. Livlig fantasi ibland.


Byeeeeeee!

bild.

Heej!
Inlägg nu då såklar :D. Men idag har jag bakar och köpit blommor till min mamma och pappa blev som en skumt jag är så snäll :D. Men nu skypar jag med ISA. ROLIGT! Men nu har vi skypat i över en timme haha! Jag har gjort en bild wee!

Haha!


inlägg från mobilen.

Hejsan svejsan.
Nu gör jag ett inlägg från mobilen roligt? Men jag ska gå till skolan om en kvart tror jag i dag är det mattetest hjälp det kommer inte gå bra tror jag. Men men nu ska jag ta lite kort :).
Kraaaaaaam!


roligt?

Hello!
Haha nu ska jag ha jätte roligt. NOT! Jag ska plugga till 2 prov roligt va????? Aja det måste göras det är matte och engelska i morgon ska jag ha matte prov och på tisdag ska jag ha engelska prov :(((. Medans jag pluggar äter jag godis och lyssnar på musik :D. Aja jag måste plugga på nu. Kommer några bilder.


Bye bye ♥


tillbaks.

Heej!
Jag har inte hunnit skriva på ett tag. Men nu ska jag komma i gång igen haha. Men nu skypar jag med fiona och isabelle de är bäst haha nej bara skoja alla är lika bra ni med :D. Men det blev kort inlägg haha typ som vanligt nemen nej okej jag ska kolla lite på TV nu.
Kram Kram!

outfit.

Heej!
Nu är jag hemma :D. Jippi. Men det får bara bli några rader på det hära inlägget för jag tängte bara visa min outfit :D.

Bilden blev lite knäpp.
Kram!!!!

gald påsk.

Heej!
Vi tog med datorn jippi nu kan jag blogga :D. Just nu sitter min kompis Tea här. Snart kommer min kusin Hannes hit jag är skittrött nu :((((. Men men nu ska jag göra lite saker jag vill bara önska alla er en riktig bra och fin påsk  och att ni får äta mycket mycket gått godis så man får jätte ont i magen. Kram på er alla :D.

Kram kram!

godmorgon. typ.

Godmorgon!TYP.
Jag satte nyss på mig mina kläder haha nej men jag har gått i pijamas hela dagen haha men jag ska kanske till mormor idag men sen vid 3/4 ska jag och den bästa syrran i hela världen till erikslund shopping center. Asså jag blev jätte glad när jag kollade på trmometern i solen 23 grader man ba wooow. Jag vaknade halv 11 shit alltså. Jag vill sola haha men det kan jag inte idag bajs. Nej men jag vill också cykla och så vill jag fika haha man kan inte göra allt som man vill men jag ska cykla och jag ska fika och kanske sola vi får se ifall jag hinner med allt :D. Nu ska jag logga in på facebook och kolla lite där sen ska jag cykla haha det blev mycket cykel i det hära inlägget. Jag vill bara varna för men det är inte säkert men jag kommer inte hinna blogga torsdag freddag lördag och söndag tror jag för jag ska åka till min stuga i stocka haha jag vill inte det orkar inte men jag har sett mitt stora påskägg redan haha men det vet inte pappa och mamma om thihi busigt. Men sen på måndag tror jag att jag ska på tivolit i stan men jag vet inte med vem änn haha. Idag blev det ett lite längre inlägg änn igår eller när det var. Nu måste jag logga in på facebook och sånt. Men jag har inte laggt upp en hedder änn förlåt men jag har inte hunnit jag ska fixa det när jag har tid det lovar jag men det kanske inte blir i veckan för jag ska ju bort. Men nu måste jag sluta skriva för annars orkar ni inte läsa det tror jag haha.
Hej då ;***.

tillbaks.

Heej!
Jag har varigt sjuk på sistonde så jag har inte hunnit blogga men nu är jag tillbaks efter en lång bloggpaus. Men idag ska jag kanske få en i phone men aja i höst ska jag få en i phone 4s det ska bli roligt :D. Men jag ska möta min brorsa kl 12 så jag måste göra årdning mig nu. Blev ett kort inlägg.
Vi hörs!

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

-