bloggpaus, vet inte när jag är tbx.

ja somsagt nu tar jag en bloggpaus. vi hörs när jag är tbx. PÖÖSS!

bilder från mamma och pappas och min semester!!

jag och mamma var på stan. birsta city. mysig foto kväll med mamma. varit ute och springt med mamma. möblerat om med mamma. varit på bad med mamma och vänner. skara sommarland. picnik. vart på kajplats 9. nu börjar dom jobba :(.


shoppa.

nu kl 12 ska jag och issa gå på stan haha vilka affärer jo gina monki hm och mycket fler ;). em em em em dagens outfit.


vad händer med stillbilder??


dagens.

jah idag har jag varigt med inez mm. vi alla var i 2 lekparker den som är på klockartorpet och en som jag och fiona var i varje kväll typ när båda var hemma. det var as roligt! men det har varit skitarvarmt idag jag har typ dött känns det som haha nej men ni fattar. sen på kvällen är det halvdant såklart. så aa här kommer kvälls outfiten haha ebbas special!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3361195/images/2012/pic_5011a6e6e087c30bb1000004.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3361195/images/2012/pic_5011a6e6e087c30bb1000004.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3361195/images/2012/pic_5011a750ddf2b309ae00000e.jpg" class="image">


OMG förlåt!!

hello! förlåt att jag inte har skrivit något på länge men nu är det så att jag har fått träffa OMG vad glad jag blev hon är för söt!! men nu dricker jag varm choklad så jah hinner inte skriva mer just nu! hej då..


bild från idag!

det har varigt så roligt i skara sommarland så att jag inte har hunnit uppdatera några inlägg. men nu tänkte jag bara visa rn bild när jag och clara åkte en bergodalbana :).


går och lägger mig.

ja somsagt nu går jag och lägger mig haha lite tidigt. för att vara lördag eller vardag. men jag ska ju upp kl:6.00 ussh påminn mig inte! jag harar att kliva upp tidigt. jag tog en bild när jag precise jäspa :). kram på er alla!


nu har lovisa åkt hem.

ja nu har lovisa åkt hem. ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt särjöst kl: 6.00 . vi gjorde en sån här rolig boll kolla:


inget annat att göra.

haha idag ska jag vara med lovisa igen vi har as kul tillsammans :). hon kommer snart hit och då så ska vi gör lite saker :). kanske inte uppdaterar så mycket imorgon och i över morgon för imorgon ska jag kliva upp 6.00 buuhuu. kommer vara as trött så ikväll ska jag lägga mig tidigt. vi ska nämligen åka till skara sommarland :) jihuu. vi ska åka med lovisa och med hennes familj det ska bli as roligt. det kanske kommer bilder från det då. men nu kommer snart lovisa. psst jag saknar fiona as mycket kom hem nuuu!!!! samma med inez!!!


idag.

ja idag var jag ju på erikslund då köpte jag ett nytt skal yeey det är as snyggt. och sen en tröja jag har ju en i orange men jag älskar den ju så jag köpte en i blå grön typ :).


lovisa.

nu drar jag till livisa min kompis som jag var med igår :). vi ska gå på erikslund shoppingcenter :). tja rå.


nu åker vi och badar.

nu är vi typ i halstahammar vi ska bada på skansebadet tror jag att det heter. men vi görs senare tror jag. konstig bild haha!!


OMG!!

kolla vad fint jag har fått på mitt rum kag älskar min mamma TACK!! och då blir man glad :).


drar.

ny drar jag och mamma på en inrednings butik :). dagens outfit.


krysning

ja vi kanske ska åka krysning måndag till tisdag!! det vore awesome!! :). kanske ska åka med våra kompisar. isåfall så blir det birka för det kan ju rengna då för dom har ju soltak haha!! men vi hörs väll senare. förrästen jag är hos farmor ich farfar!! dom är så gulliga!!


egen glass.

ja somsagt jag har gjort en egen glass. jag är ju med i girl it så då fick man glass hållaren hehe.. as bra!!


FF!!

nu är jag klar för att mysa med fanny vi ska ha FF hemma hos henne!! :). jag älskar skalet!! vi hörs imorgon!


jag har fått skalet.

nu har jag fått skalet det är SÅ gulligt.


hemresa!!

ja!! nu åker vi hem. YEEEY!!


stocka.

nu har jag precise köpt en present till fiona här i stocka. hoppas att hon kommer tycka om den :). jag tror att vi kommer att åka hem imorgon yeeey. okej men nu ska jag och mamma åka till afären vi ska baka när vi kommer hem :). det regnar här vad gör det hos er? kanske bloggar senare igen. hej då.


springa.

ja nu ska jag ut och springa med mamma med min nya iphone hållare som man har på armen. imorgon eller övermorgon så kommer vi att åka hem yeeey! hmm vad ska jag mer säga jo jag tuggar tuggumi...


HEY!

nu sitter jag på mcdonald's jag har beställt en lilla menyn med naturell hamburgare det är ingenting på haha! mamma tog en pluss menyför jag trodde det var måndag och det var en ny färg på armbanden för jag fick ju ett av min kusin men det var ju samma buuuhuuu! men det var snyggt med 2.


frågor&svar.

Namn: Ebba Söderlund

Ålder: 12

Längd: 1.59-1.60

Sko-storlek: 38/39

Född: I Västerås

Bor: Västerås

Gör just nu: Bloggar.. haha.

 

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, bra på att blogga förhoppningsvis, Snäll. Kommer inte på mer nu haha!

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag är väldigt lätt irriterad ibland, har svårt att säga nej till mina kompisar, sen så kan jag ta ut min ilska ibland lite för snabbt..


Vad är du rädd för: Massor, flyga, att bli ensam lämnad, medesiner, sjukdommar , insekter och baciller.. Och död.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Mina ögon, mina axlar :) och mitt hår och min rygg!

Har du körkort och egen bil: Nej det har jag inte

När tar du ditt körkort: vet inte men så här kommer det se ut :)!    

När grät du senast: I förrgår...

När skrattade du senast: Typ nyss haha!

Vem åkte du bil med sist: Igår in till huddik.

Vem åt du mat med sist: mamma och pappa såklart!

Vem sov du hos sist: mig själv eller i stugan.

Vem sov hos dig sist: hmmm. Vet inte.

Vad var du rädd för när du var liten: bamse!

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: lärare eller jobba på en affär eller frisör.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: typ 10 nej men många gånger!

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag bröt handen eller stortån. hmm eller när jag och mathilda bråkade för länge sen.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Kommer inte på något nu.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Många saker..

Har du någonsin sportat: Jag har gått på dans, spelat fotboll, gått på innebandy eller går asså med pappas jobb.

Någon du ser upp till: Många. Bla. mig själv.. :).

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, nycklar, pengar, penna och papper, ibland godis.


Har du varit utomlands någon gång:Ja, kanarieöna, Turkiet, egypten, snart turkiet igen.

Vilken plats var finast: Vet inte, egypten tror jag!

Största stad/städer du varit i: Don’t know hehehe..


Lite mer personliga frågor.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, aldrig!

Rökt: NEJ

Snusat: NEJ

Druckit: NEJ

Har du piercing eller tatuering: Ja hål i öronen hehe!

 


idag.

YOHO!
Idag har varigt en riktigt fixar dag, vi har möblerat om i vardags rummet det blev jätte bra för vi ska ha med countrystil. Sen har vi gjort som en hörna så att jag får sova för mig själv :). Sen har jag målat naglarna gissa vilken färg... ROSA! Sen har jag hunnit bada men det var mer mot kvällen för på dan så åskade det och det var en blixt och sen så spö spö regnade det. Åhh just jag sen så har vi tagit fram och fixat våran systemkamera fast den är as knäpp vi ska åka till versktan med den så att dom ska få fixa det. men ivf jag har pyntat den lite haha! hmm, Jo jag beställde skalet igår det är jätte fin vill ha det nu!! kommer en bild på det sen. Hallå alla i sverige vill väl vara på semester nu, liksom i västerås där jag bor har det varit översvämningar :(. Och nu har jag kunnat ladda ner blogg.se appen men nu kan jag inte logga in för att jag har för dålig täckning det är ju typiskt. Men nu ska jag gå till mamma och pappa i vardagsrummet :).
 

förlåt!!

FÖRLÅT! Ja somsagt förlåt värkligen jag har inte bloggat på.. ja jag vet inte vad :(. BUUHUU!! Men jah sar ju sagt att jag är i min stuga så det kan bli sämre uppdatering... Jaja jag vet förlåt förlåt förlåt. Jag är ledsen. Men nu över sommaren så blir det sämre uppdatering. Men  ikväll ska vi bästella ett skal från en hemsida som heter fyndiq.se den äger. JAAAA jag har inte sagt det jag ahr fårr min nya iphone nu men jag kan inte ladda ner blogg.se appen för jag har inte någon täkning här i stugan men när jag kommer hem så ska jag fixa det åhh + då kan jag blogga på mobilen när jag är i skåne. Det är sent att äta nu men det ska jag göra. Vi är så knäppa!!

åh..

Hej! Igår kväll så spydde jag ussshh!!! Det hatar jag. asså jag mådde as illa på kvällen men sen kl 4 inatt så gjorde jag det igen :'(. Inte roligt! Jag har inte ätigt sen igår lunch :'(. Jag har inte kunnat för aa ni fattar. Så det är därför jag inte har hunnit blogga på sistonde. Men nu har jag varigt i min stuga i 1 vecka yeeey! Nu är det bara en vecka tills jag åker hem igen :). men imorgon kväll eller nästa dag så kommer min kusin och min moster upp hit!! det ska väll bli rätt roligt. Idag har jag mått bättre vi har varigt inne i harmånger och varigt inne på en märkesaffär då såg jag en cardigan tröja som jag blev kär i den kan man även köpa på Rut M.fl. Jag älskar den butiken aja det kommer en bild på den sen. Åh sen var vi på en loppis haha mamma ville kolla in där. Vi köpte as coola galjar haha!! Ja asså dom var fräna så mamma bah okej vi köper dom det var hon som ville asså. Men nu ska jag slänga sopporna haha pappa och mamma lagar mat då så kan väll jag gå ut med dom lika bra! Förrästen har ni tänkt på en sak när jag skriver inlägg ´´live´´ så blir dom jätte långa :). Roligt!
 
 rut M.fl
299:-
 

kort.

Hello! Nu ligger jag och solar ocg badar det as fint väder men det blir inte så långt för nu ska jag hoppa haha!!! Hej då!

nu kan ni följa mig på instagram.

Hej hej! Jag vaknade nyss och nu har jag ätit fruktost. Jag vill bara säga till Inez och Tilde mina grannar jag saknar er grymt mycket! Samma med alla jag känner som tex fiona osv. Jag vill bara säga ni kan följa mig på Instagram jag heter ebba_soderlund där uppdaterade jag så sjukt mycket igår så att om ni vill se mer av mig så är det bara att följa mig där. Nu ska jag göra lite fler tidinställda inlägg på bloggen haha!! Jag hoppas det är OK men när jag har tid så sätter jag mig vid datorn och skriver ett inlägg. Men det är så att det är as fint väder här det har varigt det hela veckan yeey! det är NICE!
Jag låg på mage hela dagen igår så att jag solade ryggen. Det går inte att beskriva hur brun jag vart mot magen haha så idag får jag sola magen. OMG vad snabbt det har gått imorgon åker fiona till england jag kommer sakna dig sjukt mycket <3 <3. Okej kanske lite tråkigt inlägg eller?? Okej idag såg jag att jag hade fått typ 5 nya bloggläsare grymt roligt hoppas ni stannar kvar på bloggen!!
Glöm inte att följa mig på instagram...

tidsinställt inlägg.

Hej! Nu skriver jag inte dett utan det gjorde jag igår. Det är alltså tidsinställt jag vill inte att bloggen ska vara helt dör nu när jag är i stugan. Det är ju tråkigt för er eller? Nu äter jag ballerina cookis dom är as goda. Jag saknar Fiona dött djur mycket som vi säger istället för as... haha. Men jag ska göra några sånna här inlägg så ni inte tror att jag har slutat blogga haha. Ses i andta inlägg.
 

från igår.

 
Lite bilder från igår. Ja vad jag gjorde va åt hallonsurbert, var inne i huddik för nu är jag ju i min stuga och sen är inte i västerås. Sen på kvällen var jag ute och sprang i mina nya springshorts. Jo inne i huddik köpte jag ett jättefint ska till min iphone som är i västerås nu JIPPI!! Jo det är de som ser ut som en kamera det är snyggt eller hur. Men nu ska jag bada med bästa tea!!!!! det är 18 grader i havet yeeeey!!

god natt.

Hello! Vill bara säga nu går jag och lägger mig vi ses väll imorgon ;).

inte skrivigt så mycket?

Hej! Nu har vi varigt ute och tagit upp fiske nät vi fick ungifär 20 fiskar haaaa. Men jag sitter ju inte så mycket vid datan nu så att jag kan ju inte skriva varje dag. Men jag gick in på facebook och då så står det Fiona har gjort ett inlägg i din tidslinie.. Jag bara okej! sen läser jag det och det står en text om hur mycket hon saknar mig och om jag har det bra. ÅH jag älskar dig världens bästa du <3. Men nu ska jag göra ordning mig lite osv. Men vi hörs!! Hej då!

FINAL!!!

Helllllo! Nu sitter jag och kollar på på finalen kom igen SPANIEN!!!!!!!!!! Vill bara säga att jag inte kommer blogga så mycket nu för jag är i min stuga nu :).

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

-