Inez.

Nu är jag med inez.


outfit.

Hejhej! Snart ska jag äta på jensens farfar kommer och hämtar mig snart. Här ser ni dagens outfit.
Nu är heddern uppe också snygg? Men vi får se om den blir nuvarande eller inte :). Kram ses senare förhoppningsvis.

dagen.

 
Ja, somsagt här är våra snygga cupcake. Imorgon blir det jensens med farfar hans julklapp. Någon dag jag vet inte när det blir så kommer min nya hedder upp ;). Jag tog bilderna idag eller nej ikväll haha. Lite failade bilder hör ovan ;). Aja vad gjorde jag mer idag? Jo jag var med Level och josse det var väl roligt :). Såklart var fiona med också annars vet jag inte vad jag skulle göra haah lät som mormor eller farmor :). Justja till mathilda ivarje fall: Förlåt om du tyckte jag och fiona gjorde något idag :). Aja nu längtar jag till min mobil kommer *IGEN* Jag blir arg varför ska alltid jag få den dåliga mobilen :(. Jag vill ha min I phone nu!!!
Kram!
 

fiona.

Hej allihop! Idag ska jag vara med fiona vi ska baka cupcake :). sen kanske jag bloggar mer hemma hos fiona. Men nu ska jag göra mig ordning för sen ska jag äta med pappa. Asså gud var jag längtar efter det fina vädret... en bild från framnäs länge sen.
 

snabbt.

Hej ett snabbt inlägg!
Just nu är jag hos farmor och farfar. Och sen så ska jag sen så ska vi fixa badrummet asså jag vill ha det lite mysigare där inne jag ska baka ställa in en bänk och fixa lampan vid spegen!
Vi hörs väl senare :D.
 

stan.

Hej! Ja om ca 1 timme ska jag hoppa på bussen. Jag ska till stan vart annars liksom? men men nu är det en lång väntan på att jag vill åka!! haha. Jo jag har tänkt att fråga ni som har blogg.se tycker ni att det är bra? alltså det nya. För jag tycker att jo vissa grejer är vell bra men inte vissa det är blandat. men nu ska jag göra ordning mig det sista! Kram!
 

ska jag ha fler tävlingar?

Hej! Jag har funderat och jag fick en kommentar från en läsare. Om jag ska ha några fler tävlingar. Svar: jo jag har tänkt att jag ska ha en sommartävling. Där en blogg kommer bli länkad är det OK? men men vi får se när det blir ska inte bli lika sen som den förra blev. men imorgon ska jag gå en sväng på stan med fiona och ailsa och sen ska jag äta på spicy eller något som är likadant fast billigare haha. men nu så ska jag städa :(. men jaaaa jag fick med ett inlägg idag :). men nu måste jag gå. jag har varit så duktig att städa min garderob ge mig ett + för det :D. nu är det bara rummet det behövs. Hej då!!

Dora!

Hej!! Nu är jag med Dora vi gör inget speciellt men snart ska vi sminka oss*kanske* åh just ja, och så ska vi bada! :). Men vi ses imorgon hoppas jag! Hej då!!!!

inte bloggat?

Hej nu har jag inte bloggat på ett tag förlåt men somsagt jag har inte haft tid. men idag vaknade jag 13.10 haha helt sjukt. Men igår var det midsommar vi firade det på östra holmen här i västerås och sen åkte vi hem till kompisar. jag gjorde en godiskrans haha dom kom med förslaget jag bara okej :). Roligt att göra lite anurlunda. men nu sitter jag och kollar på top model england. Det är riktigt bra. men som ni ser så har jag ny design tack vare bästa fiona min BFFL. men igår fick jag as mycket myggbett :(. Men men nu ska jag kolla på top model. Jag har kollat på det sen jag vaknade. Kram.
 

Nu kommer bilden till länktävlingen.


http://bysaandra.webblogg.se

GRATTIS!!!!!!

vinnaren i länktävlingen.

Dåligt ljud förlåt!


outfit.


svar!

jag fick en kommentar på mitt inlägg med min cupcake. det stog: vaa??? är det en cupcake? lite failad! svar: ja det är en cupcake jag fick en cupcake bok när jag fyllde år och då var den i. tack jo den är snyggare i värkligheten och jag råkade ha på lite mycket jordgubb grejsimojs. och du som skrev denna kommentar du är riktigt feg, du vågar inte skriva ditt namn utan du skriver mitt namn haha knäppt!! håller ni med mig?? tack för att jag får välkdigt många och fina kommentarer ac cassandra!! hoppas vi följer varann snälla du! kram på er. vänta varning det är inte en riktig hund! :).


god natt.

hej nu ska jaggå och sova vad ska ni hitta på imorgon behöver ide'r jag vet inte vad jag ska göra annars blir det väll stan med någon vet ej. en bild som jag tog med grannarna för någon dag sen.


cupcake.

hej det blev att glra cupcake idag istället här kommer lite bilder.


mysa.

ja idag ska jag bara mysa fast nää eller joo men om en halvtimma ungifär ska jag åka ut till hälla shopping och köpa nya skor haha och sen ska jag kolla om det finns någor på HM eller stadium för jag har 500 presentkort på HM och jag ska lämmna tillbaka kläder som kag fick när jag fyllde år från stadium. men sen ska jag och mamma gå in på ica maxi för jag ska baka cupcake i min nya muffinsmaskin. om ni nu undrar vart jag fick miffinsmaskinen kommer ifrån så kommer den från lagerhaus och den är rosa jag fick den när jag fyllde år och jag hade faktiskt önskat mig den. men nu kommer dagens mys outfit.


dagens.

hej det blir ett kortfattat inlägg vad jag ska göra idag. jag ska vara med min granne moa det ska bli jätteroligt :)). vi ska ner på max och köpa en lyxshake hon ska ra blåbär och jag choklad med lite grädde och moa ska ta mycket grädde haha. nu har jag presice ätit pyttipanna det var min favimat förut. just kag min outfit kommer en bild på det senare i inlägget. men men jag har bytt skal på min mobil jag vill ha 1000000000 till haha men än så länge har jag bara 2 men jag fick den ju för en vecka och en dag sedan. fiona sa att hon ska köpa skal till mig i england hon föddes ju för tror jag haha. nej men hennes pappa bor där jag tror att hon ska få träffa hinom idag eller jag vet inte för hennes syster fyller år imorgon tror jag så i sånt fall GRATTIS!!
men nu dka jag möta moa sen blir fet max hej då!!


dålig uppdatering.

ja somsagt dålig uppdatering... men jag har varigt ute nu och på sommaren så vill jag inte bara sitta och blogga utan då går jag och mina kompisar före. jag tycker om min blogg och att blogga men när man är med kompisar och är ute jaja jag kan blogga från mobilen men jag vill inte det då. hoppar alla ni fattar hur jag menar :)). jag kommer inte sluta blogga jag kommer kanske inte blogga lika mycket för det är ju sommarlov!! men jag ville bara säga det. idag sp var jag på spicy med fiona kag tog en 13c den är bäst. men efter gick vi lite på stan det var as roligt jag hitta lite fynd haha som gammlingar säger. men jag hittade en tröja från monki som är som en magtröja den kosta 100 kr där mär vi var inne en gång tidigare men sen när vi kom tillbaka så kostade den 60 haha bra. men jag köpte också ett par snygga läggings som typ är bruna ah nu får se på bilden. jag årkar inte skriva mer nu skriver på mobilen haha jobbit.


barnpogram fiona...

haha min bästis är sååå gullig hon kollar på engelska barnpogram kommer bilder ;)).


hemma.

nu har jag börjat skriva mer på bloggen eller hur? det är bara för jag kan ju blogga från mobilen nu. hur jag såg ut idag ja det får ni se på bilder sen. jag tänkte bara skriva att jag är hemma från skolavslutningen nu och nu ska vi äta jordgubbar MUMS. o justja jag fick en jätte fin blomma av mamma och pappa <3.

 

 


åå.

gud tänk dig att om i timme och en kvart är jag på väg till kyrkan på skolavslutningen. nej men ny ska vi prata om mat haha nej men asså jag fick as äcklig mat i skolan idag tunnpankaka ussh. tror ni jag är närvös eller jag dööööör!! men vi ses kommer nog bilder från kyrkan hej då!


skolan.

hej! nu sitter jag och spelar frisbee och pratar. kommer lite bilder här haha knäopa vi är.


fotboll.

ja somsagt nu kollar jag på fotboll sverige mot ukraina vikka vinner? ja änn så länge står det 0-0. men kom igen nu SVERIGE!!!!!!! om sverige vinner lägger jag upp en random bild haha. men nu är det halvlek hihi jag bara vill att det ska vara kl 16.00 imorgon för då har jag SOMMARLOV!!!!! kanske kommer mer bilder imorgon.


dagen före sommarlovet.

hej! idag ska jag soenderat dagen med fiona på stan. det var så att hon skulle igentligen gå med sin mamma men hon hade fullt upp på sitt jobb och jag skulle ändå ner på stan för att gå till tele 2 och kolla om det var något fel på min mobil.


härmis...


förlåt.

hej! förlåt för dålig uppdatering men i torsdags fyllde jag 12 år och sen igår var jag med fiona så jag har nästan haft fullt upp men nu är det ju tur att jag har fått en iphone 4s när jag fyllde år så att jag kan bligga från mobilen :)). men det är fålk som har undrat om jag lever typ så haha det är klart jag gör. men vi kanske hörs senare ;). kram på er alla <3.

fixar.

Hej! Idag har jag varigt på stan med anton jag skulle visa vad jag önskar mig jag fyller år i morgon ju, åå jag länktar sjukt mycket. Men men som jag alltid säger det är bara några timmar kvar :) jippi! Men idag har jag haft fullt upp med att säda och baka och baka och baka och baka det är sannt det blev 3 chiscake eller hur det stavas :). Vi skulle göra en dubbel sats med det fick plats som en 3:dje knäppt?? men sen är bakade vi chokladbollar också :). Min specialare! Men jag och mamma cyklade också i spöregnet ocg vi städade när det var sol haha knäppt! Men vi skulle åka och handla jag handla typ 2 balong-paket och 2-ljuspaket det var så här långa och smala i ena och det var 24 ljus lite för många men ändå sen så köpte vi ett ljus som det typ stog on/off på haaha :D. Kommer lägga upp bilder på et tror jag. Men ena balong-paketet är typ olika färger på så det kommer bli så här sicksack när man blåser upp dom :). Men nu blev det ett långt inlägg!
umarmen! Det var tydligen *kram* på tyska, titta vad man kan!
24 ljus.
det där on/off.
de coola balongerna.
olika färger.
Förlåt för dåliga bilder.

till fiona.

Okej! Det här är till en av dom personerna som är bäst på jorlden, nämligen den bästa bästa bästa bästa bästa bästa bästa Fiona!! Du fattar inte hur glad jag är att jag har dig som bästis. DU är den bästa som finns!! Även om du är dryg ibland så är du den bästa. 10 andra i klassen är inte som en du, enligt mig. Vi bryr oss inte om vad dom andra tycker om just oss för vi är alltid dom som är oss själva. När jag var bästis med några andra kände jag mig inte lika lätt och glad och ja allt som jag är nu har du gjort. JAG ÄLSKAR DIG!!





Jäg älskar dig så sjukt mycket BFFL <3 <3

ketchup&senap.

Hej! igen :D. De var ju vi som sålde korv i skolan i dag haha jag och fiona passar inte i hopp med senap och ketchup.. Men idag har jag bara varigt när jag kom hem :D. Vi började ju 10.00 somsagt :)). Men jag känner inte för att skriva mer. Kram!
Så här såg vi ut haah.

hoppar i sängen...

Haha jag gjorde det när mamma och pappa var borta.


10.00

Hej! Idag börjar jag 10.00 chill men slutar 16.00 inte chill haha :)). Men idag ska vi ha skolgårdsfest TRÅKIGT våran klass ska sälja korv snacka om pinsamt :s. Jag kommer göra alla missnöjda och bränna sönder korvarna haha :D. Men jag ska gå om 45 minuter. Haha igår var jag ute och sprang en linten snabbis jag skulle ha gjort ett inlägg då men det gick inte att ladda upp det, knäppt. Men nu äter jag frulle:fukost haha :D. Men åå jag längtar till på torsdag då fyller jag 236 haha nej jag skojade lite hmm jag hur mycket fyller jag 12 haha :D. Men nu ska jag äta! Hej då!

2 dagar kvar.

Hej! Idag är det bara 2 skoldagar kvar till jag fyller år hmm hur mycket jo 12 haha :D. Men nu är jag snart på väg till skolan ÅRKA. Jo nu kanske ni undrar om jag fyller år på onsdag ja det måste ju det bli men nej jag fyller år på torsdag för de flesta är ju lediga på onsdagen :D. Men men idag känner jag värkligen inte för att gå till skolan... Men nu måste jag gå :///. Hej då :**.

gulligt.

Idag har jag spenderat dagen med Inez såklart gulligplutten kolla slutet av videon när jag säger "Hej då" haha jag dööör. Kram.


länktävling.


Jag kommer inte visa vilka som är med det kommer jag ha hemligt...

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

-